Drydock bijna gedaan - Reisverslag uit Freeport, Bahama's van Davy en Lucie Aenspeck - Vranckx - WaarBenJij.nu Drydock bijna gedaan - Reisverslag uit Freeport, Bahama's van Davy en Lucie Aenspeck - Vranckx - WaarBenJij.nu

Drydock bijna gedaan

Door: Davy

Blijf op de hoogte en volg Davy en Lucie

10 December 2009 | Bahama's, Freeport

Het is zo snel voorbij gegaan, maar drydock zit er bijna op. Deze nacht vertrekken we en gaan we gedurende 2 dagen testen uitvoeren op zee en de 12de zijn we terug in Fort Lauderdale. De 13de begint alles weer. Da wilt zeggen dat we een volledige nacht in Fort Lauderdale hebben zonder gasten. De vraag is nog of we naar buiten kunnen gaan of niet , hangt af van de lokale douane. Indien we van het schip kunnen gaan, zit de mogelijkheid er in dat we een nachtje gaan feesten in Miami :) Ondertussen is het ook bijna zeker dat Lucie en ik na het contract nog even in Washington blijven, een citytripje :). Nog 6 cruises en Lucie en ik zijn terug thuis. Het gaat hier razendsnel vooruit.deze week moeten we alles al beginnen versieren voor kerstmis en nieuwjaar. Het gaat ook spannend worden want niemand wilt werken gedurende nacht shift tijdens nieuwjaar, omdat iedereen wilt feesten. Ze gaan dus een naam kiezen uit een doos. Voor kerstmis heeft er iemand zich vrijwilliger gezet. Bijgevoegd een foto van nog een paar dagen geleden, de achterkant van het schip, en rechts ziet men een zwarte plaat, daar was vroeger een botsing geweest met een ander schip
dus er was een grote deuk in, ze hebben die volledige deuk er uitgelast en een nieuwe plaat gezet. Nu is er natuurlijk niets meer van te zien vermits alles al is geschildert. Meer foto's te zien op Facebook.

• 10 December 2009 - 20:52

Pieter:

Ik haat zwarte platen!

• 10 December 2009 - 21:07

Mama:

geniet nog van uw laatste uurtjes zonder lastige passagiers en dan kunt er volop tegenop voor de laatste 50 dagen, dikke knuffel!!!

• 10 December 2009 - 21:38

Cathy & André:

Quel monstre ce bateau! On doit se sentir tout petit à côté! J'espère que vous avez pu refaire le plein d'énergie avec vos horaires un (tout) petit peu réduits! Profitez bien du soleil et mettez-en déjà dans vos valises! Nous on voyage aussi : Meise, Wemmel, Erps-Kwerps, Laeken :tout un programme!On aura aussi plein de choses à vous raconter! Big bisous