Drydock eerste dagen
Door: Davy
Blijf op de hoogte en volg Davy en Lucie
04 December 2009 | Bahama's, Freeport
gewoonweg vernieuwd.Er wordt geverfd, nieuwe ruimtes gebouwt, meer balkons voor cabines, heel het schip krijgt nieuwe tapijten overal, echt zot. Nadelen van drydock is natuurlijk stof overal, geen warm water, geen airco op het werk. in onze kamer is gelukkig Airco :)
Tijdens de vrije tijd kunnen we freeport ontdekken, maar veel meer dan souvenirshops en stranden zijn het niet. Bijgevoegd is een foto van het schip hoe het er nu uitziet. Zoals je kan zien in het midden is het volledig zwart, dat zijn ze nu al 3 dagen non stop aan het doen
met een hogedrukreiniger cm per cm om de verf af te doen, zottenwerk als ge het mij vraagt, de boot nu is volledig zonder verf nu, vanaf morgen zullen ze beginnen verven.Op facebook staan veel meer fotos over drydock.
04 December 2009 - 21:03
Pa En Ma:
Bizar om te zien zo'n schip zonder water. Wij waren hem anders gewoon die Freedom, zelfs binnen was het niet droog ...... -
05 December 2009 - 09:56
Margriet:
Dayvy en Lulu tof dat ge een beetje rust hebben op julie boot, en de reis begint te korten,he. groetjes met dikke kus van Peter en oma