Eerste dagen - Reisverslag uit Key West, Verenigde Staten van Davy en Lucie Aenspeck - Vranckx - WaarBenJij.nu Eerste dagen - Reisverslag uit Key West, Verenigde Staten van Davy en Lucie Aenspeck - Vranckx - WaarBenJij.nu

Eerste dagen

Door: DavyenLucie

Blijf op de hoogte en volg Davy en Lucie

07 Juli 2009 | Verenigde Staten, Key West

De eerste dagen zijn voorbij. Het is duidelijk dat er veel gaat gewerkt gaat worden. Per week 70u staat er in ons contract. Daartegenover komt wel ook vrije tijd op prachtige plaatsen. De kamer is heel klein. Ik heb mijn verloren bagage nog altijd niet teruggekregen normaal morgen. Echt lastig zonder valies maar ze helpen mij hier allemaal met producten,enz. Morgenavond vertrekken we naar de bahamas en we gaan het is mogen bezoeken met alle stagairs. Voor de rest: de boot is heeeeeeeeeel mooi, eten is lekker, warm weer, nu alleen lucie da mij komt vergezellen en alles is in orde. Normaal blijf ik tot februari, ik heb wel nog geen gegevens op welke boot ik zal geplaatst worden binnen 3 weken. Foto's zullen geplaatst worden wannneer ik is tijd heb om er te nemen... tot binnenkort

• 08 Juli 2009 - 10:14

Oma:

spijtig voor je bagage maardat komt wel terechtdikke kus van peter en oma

• 08 Juli 2009 - 11:41

Pa En Ma:

hallo Davy,
    het ziet er goed uit, behalve de bagage dan, maar 1 valieske gaat toch gene aenspeck omver duwen hé !
    Succes verder.

your daddy & mams

• 09 Juli 2009 - 20:11

Lulu <3:

Hello *T'Choupi* a moi :-)
    Contente que tout ce passe bien là bas. N'hésite pas a mettre des news sur le site, c'est super!

BESITOS! TQM MI SUEÑO!!!

LuLu***

• 09 Juli 2009 - 20:22

Irja:

Hey Davy,

Blij te lezen dat je het goed stelt! En je valieske komt wel terecht! Welcome in de us! Moest ik in Miami wonen had ik zeker es afgekomen jammer genoeg woon ik aan de andere kant van de US! :) Geniet van het vele werken