Werk - Reisverslag uit Saint John's, Antigua van Davy en Lucie Aenspeck - Vranckx - WaarBenJij.nu Werk - Reisverslag uit Saint John's, Antigua van Davy en Lucie Aenspeck - Vranckx - WaarBenJij.nu

Werk

Door: Davy

Blijf op de hoogte en volg Davy en Lucie

14 Oktober 2009 | Antigua, Saint John's

Vorige week zijn er 2 collegas vertrokken omda hun contract voorbij is. Er is maar 1 collega in de plaats gekomen dus meer werk voor ons :) Gisteren waren we in St Thomas, we hadden maar een paar uur tijd, dus hebben we wat parasailing(jullie weten wel wa da is) gedaan en daarna fotos genomen op een heuvel. Het was leuk, ma te weinig tijd :) Het deed ons deugd want het was 3 weken geleden dat we nog is naar buiten geweest waren. We zien hier dat het koud is in Belgie dat doet ons echt beseffen dat de tijd snel voorbij gaat. ik ben hier al aan mijn 4de maand bezig en Lucie haar 3de maand. Het begint wel te wegen dat er nooit een dag vrijaf is. ook al zijn er dagen waar we maar 6 uur werken dan kan je toch ni echt genieten van de vrije tijd omda je weet da je daarna terug moet gaan werken.Maar dat wisten we, maar goed toch blijft het hier leuk werken. Hier blijft de temperatuur zoals gewoonlijk, warm, warm, warm. Bijgevoegd een groepsfoto van al onze collega's, jawel alleen vrouwen. We zijn het enige schip met alleen vrouwen bij Guest Services, kben aant afzien :)

• 15 Oktober 2009 - 06:44

Anne Marie:

courage davy. Hier matin et ce matin j'ai du dégivrer le pare brise de la voiture. soigne bien lulu. gros bisous

• 17 Oktober 2009 - 17:23

Patrick:

je te confirme que le temps n'est pas spécialement au beau fixe et cette semaine j'ai du gratter mon parebrise avant de prendre ma voiture.. je vous embrasse très fort tous les deux.