Key West - Reisverslag uit Key West, Verenigde Staten van Davy en Lucie Aenspeck - Vranckx - WaarBenJij.nu Key West - Reisverslag uit Key West, Verenigde Staten van Davy en Lucie Aenspeck - Vranckx - WaarBenJij.nu

Key West

Door: Davy

Blijf op de hoogte en volg Davy en Lucie

10 Augustus 2009 | Verenigde Staten, Key West

Gisteren was het terug laden en lossen van passagiers. De eerste week op de freedom zat erop met de western Caribean. In de namidag vertrokken we dan terug met nieuwe passagiers voor een 6 daagse eastern caribean. Zware dag gisteren: 13 uur gewerkt en bovenop heb ik 34 passagiers van franse nationaliteit die geen woord engels praat. Dus als ze naar de receptie komen: wie mag er van zijn vrije tijd ni meer genieten: jawel ike. ik ben namelijk de enigste aan boord die frans kan praten. Ik hoop dat Lucie snel gaat komen want tis veel werk alleen. Ik moet alle brochures vertalen ik moet info geven over de excursies, tis meer babysitting amai. Ma goed vandaag begin ik pas om 16u dus van de vrije tijd genieten om op internet te gaan. Ik kijk ook uit naar de volgende dagen. Ik begin namelijk 3 opeenvolgende dagen om 16u dus ik kan excursies doen morgen en overmorgen. Morgen zijn we in Grand Cayman, bekend voor al de zeeroggen ik hoop dat ik er mee kan gaan zwemmen we zullen zien, overmorgen zijn we in Ocho Rios, Jamaica. Ook prachtig om te bezoeken. Foto's zullen volgen! See ya!

• 11 Augustus 2009 - 05:28

Mama:

Allé,Davy, geniet van uw vrije tijd om in al deze luxe te baden(misschien tussen de roggen)kusjes

• 11 Augustus 2009 - 06:45

Oma:

tof zeg wat gij allemaal kan zien, geniet van je vrije tijd, nu nog lullu bij u dan is alles in orde, je ma is zo blij dat ze je kan horen en zien tof he, en nu ziet ze al uit naar de reis naar ginder, dikke kus van peter en oma