Freedom - Reisverslag uit Nassau, Bahama's van Davy en Lucie Aenspeck - Vranckx - WaarBenJij.nu Freedom - Reisverslag uit Nassau, Bahama's van Davy en Lucie Aenspeck - Vranckx - WaarBenJij.nu

Freedom

Door: DavyenLucie

Blijf op de hoogte en volg Davy en Lucie

28 Juli 2009 | Bahama's, Nassau

Zo college is voorbij, iedereen is geslaagd. We hebben onze strepen gekregen op onze schouders, zoals in de Navy. Ik heb een streep en half dat is zoals luitenant in de navy. de kapitein was bij de ceremonie. Iedereen vertrekt nu binnen 2 dagen naar hun nieuw schip en bij mij is dat Carnival Freedom. De Freedom doet eastern en western Caribean. Veel bezoeken dus... zoals Jamaica, Panama, Mexico, Costa Rica, Nederlandse Antillen, Cayman Islands, enz... Bijgevoegd een foto van de uitreiking van onze diplomas.

• 28 Juli 2009 - 20:49

Ma & Pa:

proficiat Davy, en de anderen, met jullie strepen. Tot op de Freedom dan ! Groetjes.

• 28 Juli 2009 - 20:53

Ma & Pa:

• 29 Juli 2009 - 08:35

Oma:

proficiat met het slagenvan je examen tof mooie foto, ge bezorgd mij kippevel, van peter ook een dikke bravo, hou je goed, dikke kus van ons beiden