Familie op bezoek
Blijf op de hoogte en volg Davy en Lucie
16 November 2009 | Verenigde Staten, Fort Lauderdale
17 November 2009 - 10:25
Margriet:
Davy en Lucie, tof he dat speciaal bezoek van de familie, rust nu maar uit van al de emoties; tof dat ik ook een bericht van U beiden krijg. dikke kus van je peter en oma -
19 November 2009 - 09:44
Mama:
Wij moeten jullie bedanken voor al de geschenkjes en al hetgeen jullie voor ons hadden georganiseerd. Het was een hele prachtige week ,die ik nooit zal vergeten. Kusjes. Mama -
23 November 2009 - 21:03
Cathy & André:
YES, YES, YES, Anita & Gerrit zijn terug, met sterren in de ogen, fotos in de hantas en leuke verhalen te vertellen! We reisen ook een beetje! Aujourd'hui, c'est la drache nationale, tempête etc... Heureusement, au bureau, on ne s'en rend pas trop compte! Ici, petit train-train : on a encore presque gagné nos matchs ce dimanche, eh oui,c'est toujours 'presque', pourtant, on joue mieux que les autres! Comment ça se fait??? Vous n'avez pas encore suggéré de compétition de pétanque sur le cruise boat? Ce serait rigolo! Big bisous et à bientôt!